ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

Båtguiden.com

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

LinkerKredittforsikring

 

Kilde: Wikipedia


 

En kredittforsikring er en forsikring mot tap på utestående kundefordringer ved leveranse av varer eller tjenester. Forsikringen omfatter salg til norske og utenlandske bedrifter, små  og store og innen de fleste bransjer. Forsikringen dekker en virksomhets risiko som alltid finnes, både når man selger på hjemmemarkedet, og ikke minst når man selger utenfor landets grense. Hvert år taper norske bedrifter milliardbeløp på uteblitte betalinger fra kunder, og årsakene til dette kan bl.a. være alt fra vanlige konkurser- og akkord til det faktum at kunden opphører og derved ikke betaler. Dette gjelder både ved salg i hjemmemarkedet og ved eksportsalg. Fordeler med en kredittforsikring er eksempelvis en beskyttelse av egenkapitalen, sikre likviditeten, unngå risiko mm.

 

Velg den forsikring du trenger. Våre samarbeidspartnere gir deg det beste tilbud!

 


 

 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®