ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

Båtguiden.com

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

LinkerInnboforsikring

 


 

Alle som eier eller leier en bolig, leilighet, hytte, hybel osv. har verdier i form av innbo. Eksempelvis møbler, antikviteter, bruks- og pyntegjenstander, bunader mm., og et innbo vil i de fleste tilfeller være av stor verdi, og kanskje uerstattelige verdier. Dersom uhellet inntreffer så er det meget viktig at man har en god innboforsikring slik at man kan få erstattet alt som har gått tapt eller blitt ødelagt.

En innboforsikring har som en boligforsikring muligheter for diverse tilleggsforsikringer for å kunne dekke spesielle gjenstander som er av stor verdi - eksempelvis kunst, verdifulle antikviteter osv. Det er derfor viktig at man rådfører seg med forsikringsselskapet for å få en best mulig dekning av alle gjenstander. Et lite tips i denne sammenheng er at man tar bilde av innholdet av alle rom i huset / leiligheten, for å kunne vise frem hva man eier. (Slike bilder må oppdateres jevnlig dersom man skaffer seg nye ting). Dette er viktig både ved tegning av en forsikring, men også veldig viktig når skadeoppgjøret skal behandles. 

 

Velg den forsikring du trenger. Våre samarbeidspartnere gir deg det beste tilbud! 

 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®