ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Helseforsikring

 

Dersom du blir syk så er det viktig å vite at man ikke skal plasseres i, og kjempe mot helsevesenets lange ventelister. En helseforsikring kan tegnes både for enkeltpersoner og hele familier, og den kan "bygges" opp med både en sparedel og en såkalt risikodel. Men, det er en ting som vi føler er viktig og det er at størrelsen på forsikringen bør være stor nok til å dekke gjeld som ikke dekkes av egen gjeldsforsikring. For at du skal få den beste informasjon og oversikt så anbefaler vi at du tar kontakt med forsikringsselskapet.

Velg den forsikring du trenger - Våre samarbeidspartnere gir deg det beste tilbud!


 

 

Alle vet at sykdom påvirker hele familien når en av familiemedlemmene blir syke. Nå kan du sikre deg og hele familien rask behandling gjennom Vertikal. Hvorfor bør du ha Vertikal helseforsikring? Unngå unødig ventetid fra du får en diagnose til du blir behandlet - Du er aldri så alene som når du er syk - Du får komplett hjelp før, under og etter behandling.

- Vi tilbyr Norges billigste helseforsikring for trygging av en bedre helse - Raskeste mulig avklaring av/på diagnose - Kvalitativt best behandling til garantert tid - Dekning av alle kostnader relatert til avklart behandlingsbehov - Tilbud om ny uavhengig vurdering av diagnose som allerede er stilt - Dekning av fysioterapi-/kiropraktorbehandling etter henvisning fra legespesialist - Rehabilitering etter behandling

Parkveien 60, 0254 Oslo * Tlf.: 23 01 48 00 * Hjemmeside

 


 

 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®