ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Bredbånd og Internettløsninger

 

 

Skal du bestille Bredbånd / Mobilt bredbånd eller ønsker du å bytte til en ny leverandør

som har de produkter og priser som er tilpasset dine behov - da er dette portalen for deg.


 

  

  

 

 

Bredbåndpriser

Oversikten viser de tre billigste landsdekkende teleproduktene innen hver tjeneste, og er basert på typiske forbruksmønstre for privatpersoner. Ooppdaterers daglig. 

Kilde: Telepriser.no


Nettvett

 

 

 

 

Bli trygg på barnas nettbruk

Internett er blitt mange barns nye lekeplass. Har dere klare regler for bruk, får dere også et sunt forhold til nettet.

Snakk med barna om nettbruk

Her er seks tips til foreldre som ønsker å delta i barnas digitale hverdag. Bli med barnet ditt ut på Internett!

Nettvett.no leveres av Post- og teletilsynet


 

 

Leverandører av de beste

 

Bredbånd og Internettløsninger

 

 

 

Med Altibox får du lynraskt internett via fiber - så raskt at store filer lastes ned på få sekunder. Du er online døgnet rundt og kan surfe så mye du vil uten at det koster deg noe ekstra. Sikkerheten er svært god – brannmur, barnefilter og e-postsluse er inkludert. Med tjenesten Memory kan du få tilgang til opp til 60 GB lagringsplass på vår server for viktige dokumenter, bilder og andre verdifulle filer. Og ikke bare det, flere pc-er kan være på nettet samtidig med tilgang til noen av verdens raskeste spillservere!

 Breiflåtveien 18, 4017 Stavanger * Tlf.: 51 90 80 00* Hjemmeside


 

 

Vi leverer kvalitetstjenester rettet mot det profesjonelle markedet, og vi utvikler kontinuerlig nye tjenester for å dekke det fremtidige behovet i markedet i takt med utviklingen i samfunnet. Vårt fokus er fornøyde kunder som får skreddersydde tjenester av høy kvalitet.

 Høgdeveien 1, 1540 Vestby * Tlf.: 21 55 40 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Broadnet eies av EQT – Nord-Europas ledende private equity-selskap. Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vi kan dermed garantere maksimal sikkerhet og stabilitet hele veien til din bedrift.

 Rolfsbuktveien 4C, 1330 Fornebu * Tlf.: 04900 / 38 79 71 87 * Hjemmeside


 

 

 

Valget er ditt, vi leverer bredbånd tilpasset din bedrifts behov, med stor fokus på trygghet og sikkerhet i alle ledd. Raskt og trygt internett!

 Pb. 425, Nesttun, 5853 Bergen * Tlf. 04545 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 

Vårt hovedprodukt er bredbåndstilgang som tilbys via egen infrastruktur til kunder i privat og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus, og resten av Norden ved hjelp av samarbeidspartnere. Tilleggstjenester som underholdning, telefoni og sikkerhet er en del av vårt tilbud, og gjennom en distribusjonsavtale med Get leverer vi Norges beste TV-tilbud. Hovedkontoret, med rundt 100 engasjerte medarbeidere, ligger på Fakkelgården i Lillehammer, i tillegg har vi lokalkontor i Oslo, Vågå og Tynset.

 Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer * Tlf.: 61 28 86 25 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Enivest AS har ein unik regional posisjon i telekommunikasjons- marknaden basert på fast breibandsaksess. Selskapet tilbyr ulike kommunikasjonsløysingar med raskt internett som basis. Vi har utvikla eit tett og godt samarbeid med lokale og regionale energiselskap på Vestlandet, og som fylgje av dette har ein etablert ein solid og framtidsretta fiberinfrastruktur i regionen, med fokus på Sogn og Fjordane. Vi har hovudkontor i Førde, og avdelingskontor på Sandane.

 Firdavegen 5, 6800 Førde * Tlf.: 57 00 91 00 * Hjemmeside


 

 

 

Fræna

Breiband

Vi ønsker deg velkommen som vår

Breibandskunde!

 Haukåsstien 5-7, 6440 Elnesvågen * Tlf.: 71 26 66 09 * Hjemmeside


 

 

 

 

Get er Norges mest spennende digital-TV og bredbåndleverandør, og vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene. Get kunder har Norges største utvalg av digital-TV kanaler som de kan pause, spole eller sette på opptak. Med et trykk på fjernkontrollen eller bruk av “Get-appene” for Ipad, Iphone eller Android baserte smarttelefoner, har Get kunden full kontroll over sin egen TV-kveld.

 Maridalsveien 323, 0872 Oslo * Tlf.: 21 90 00 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Vi ønsker deg velkommen som vår

Breibandskunde!

 Hesbygata 5, 4014 Stavanger * Tlf.: 51 53 20 53 * Hjemmeside


 

 

 

Bredbånd

Med Altibox får du lynraskt internett via fiber - så raskt at store filer lastes ned på få sekunder. Du er online døgnet rundt og kan surfe så mye du vil uten at det koster deg noe ekstra. Sikkerheten er svært god – brannmur, barnefilter og e-postsluse er inkludert. Med tjenesten Memory kan du få tilgang til opp til 60 GB lagringsplass på vår server for viktige dokumenter, bilder og andre verdifulle filer. Og ikke bare det, flere pc-er kan være på nettet samtidig med tilgang til noen av verdens raskeste spillservere!

Valgata 1, 8300 Svolvær * Tlf.: 76 06 76 06 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Lynet Internett leverer markedets raskeste Internett! Vi leverer internett via fiber til borettslag, sameier og blokker i Oslo.

Lynet internett bygger ut fibernett i Oslo. Vi benytter det nyeste innen fiberoptisk teknologi for å levere hastigheter våre konkurrenter bare kan drømme om. Vi lager ikke lappeteppe med gamle telefonkabler, vi bruker kabler som er laget for Internett. Vi leverer Internett slik det skal være - lynraskt!

Gjerdrumsvei 16, 0484 Oslo * Tlf.: 21 99 33 66 * Hjemmeside


 

 

Vi har produsert energi av vannkraft i 100 år. I dag tilbyr vi energi fra andre kilder også. Ambisjonen er å ligge helt i front av denne utviklingen. For det oppstår et dilemma når økt etterspørsel etter energi møter kravet om reduserte utslipp. Mer om våre forretningsområder innen energi, telekommunikasjon og infrastruktur.

Breiflåtveien 18, 4017 Stavanger * Tlf.: 05973 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Monsternett AS holder til i Halden, og er en leverandør av internett-, bredbånds- og kommunikasjonstjenester i Østfold, med tjenestene produsert på egen infrastruktur. Vi innehar spesiell kompetanse på radiobasert bredbåndsteknologi, men bygger også ut eget fibernett i Halden, både til bedrifter og private. 

Violgt. 3A, 1776 Halden * Tlf.: 69 70 18 00 * Hjemmeside


 

 

 

NEAS er en sammenslutning av tidligere Nordmøre Interkommunale Kraftlag, Aure og Stemshaug Kraftlag, Averøya Kraftlag, Freiøya Kraftlag, Kristiansund Elektrisitetsverk, Smøla Kraftlag, Tingvoll kommunale Kraftlag og Tustna Kraftlag. Vi leverer internett med høy hastighet! Velg mellom teknologier som ADSL, fiber, kabel, radio og mobilt bredbånd.

Industriveien 1, 6503 Kristiansund N * Tlf.: 71 56 55 00 / 25 * Hjemmeside


 

 

 

 

NextGenTel er Norges tredje største leverandør av bredbånd. Fra februar 2013 er NextGenTel en del av Telio-konsernet, og sammen går vi en spennende tid i møte. Med NextGenTel og Telio på samme lag, skal vi stake ut en ny kurs for konsernet – med solide produkter og gode kundeopplevelser i fokus.

 Sandslimarka 31, 5254 Sandsli * Tlf.: 07979 / 55 52 79 79 * Hjemmeside


 

 

 

 

Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk Holding AS er et av landets største e-verk - både som kraftprodusent, kraftomsetter og netteier. Kjernevirksomheten er energiproduksjon og omsetning, nett, elektroentreprise og telekommunikasjon. NTE er organisert som et konsern med Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk Holding AS som morselskap. NTE eies i sin helhet av Nord-Trøndelag fylkeskommune. Selskapet har hovedkontor i Steinkjer og i tillegg butikker, produksjonsanlegg, enheter for nettdrift og installasjonsavdelinger/enheter over hele Nord-Trøndelag fylke og en enhet i Trondheim.

Sjøfartsgt. 3, 7736 Steinkjer * Tlf.: 07400 * Hjemmeside


 

 

 

PowerTech ble startet i 1993 av en gjeng dedikerte teknologer. Vi var nest først i Norge med å tilby kommersielt internett til privatmarkedet og har etter det blitt en ledende leverandør av kommunikasjon for bedriftsmarkedet i og omkring Oslo.

Nedre Slottsgate 5, 0157 Oslo * Tlf.: 23 01 00 20 * Hjemmeside


 

 

 

 

Signal er Norges beste telecomselskap. Vi har en forkjærlighet for det lokale og tilbyr framtidsrettede produkter der folk ønsker å arbeide og bo. Vi leverer innholdstjenester, primært via fiber til privatkunder, offentlig sektor og næringslivet. Nye områder bygges ut, og stadig flere private- og bedriftskunder kan glede seg over å få tilgang til vårt fibertilbud. Vår visjon er enkel, vi skal levere Signal til alle - overalt! Gjennom at vår tilstedeværelse bidrar vi til at bedrifter og privatehusholdninger hver dag får oppgradert sitt bredbåndstilbud.

Per Helgesensv. 99, 8013 Bodø / Rådhusgt. 2, 8200 Fauske * Tlf. 75 43 05 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

StayOn AS er et selskap som ble etablert i 2011 og er 100 % eid av den kjente fiberinnholdsleverandøren Altibox AS i Stavanger. Vi vil i tiden fremover komme med mange nye og spennende løsninger til både privat- og bedriftsmarkedet. VDSL utbyggingen har hatt høy prioritet det siste året, og med dette så kan vi levere inntil 100Mbit i flere områder i fylket til meget konkurransedyktige priser.

Lerstadvegen 508, 6018 Ålesund * Tlf.: 71 70 57 70 * Hjemmeside

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®