ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

Båtguiden.com

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

LinkerBilforsikring

 

Kilde: HIT, Vestfold - Pachard

 

Motorvogn, eller bil- og mc-forsikring er inndelt i flere områder, og kan omfatte Kasko/vognskade, ansvar, brann, tyveri, glass, rednings, avbrudds, fører- og passasjerulykke, panthaverforsikring og rettshjelp. Ansvarsforsikring - er obligatorisk etter bilansvarsloven!

Denne kalles også for trafikkforsikring. Man kan ikke få registrert en bil før det er tegnet ansvarsforsikring. Dette skjer ved at forsikringsselskapet sender det man kaller for en "trygdeerklæring" eller også kalt rødt kort til Biltilsynet når avtale om ansvarsforsikring er opprettet. På bakgrunn av denne kan Biltilsynet utstede vognkort og utlevere registreringsnummer. Dersom trafikkforsikringen ikke holdes i orden vil bilen bli avskiltet av tolletaten / politiet. En motorvognforsikring kan inneholde flere elementer og flere prisnivå, avhengig av behov og ønsker og det anbefales en dialog med forsikringsselskapet. Noen av disse er: Ansvarsforsikring (obligatorisk), Kasko (hel eller delkasko), Fører og passasjerulykke, Brann, Tyveri, Glass, Redning osv.

 

Velg den forsikring du trenger. Våre samarbeidspartnere gir deg det beste tilbud!


 

 

 

 

 

 


 

 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®