ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Vest-Agder

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Flekkefjord Sparebank er en frittstående og selveiende sparebank. Vi har 5 salgskontorer og er foruten hovedkontoret i Flekkefjord representert med kontor på Sira, Moi, Liknes og Vanse. Vi er en bank som skal tjene kundene innenfor vårt virkeområde bedre enn noen annen bank, både på kort og lang sikt. Vi tar sikte på å dekke bank- og øvrige finanstjenester til privat- og forretningskunder i lokalmarkedet. I tillegg ønsker banken å være bankforbindelsen til utflyttere og andre med røtter og forbindelser til byen og distriktet.

Brogaten 18, Flekkefjord * Tlf.: 38 32 00 00 * Hjemmeside


 

 

Kvinesdal Sparebank er en solid selvstendig sparebank som utfører alle typer banktjenester i Listerregionen. Med engasjerte og kompetente medarbeidere har vi langsiktige kundeforhold med nære og trygge relasjoner. Vi er kort og godt din bank. Vår bank bygger på verdiplattformen: nær, trygg og engasjert, og vår visjon er: Dine drømmer - vår utfordring.

Nesgata 7 A, 4480 Kvinesdal * Tlf.: 38 35 88 60 * Hjemmeside


 

 

 

Spareskillingsbanken skal være en lokal og selvstendig sparebank primært rettet mot Kristiansandsregionen. Banken skal tilby finansielle tjenester som sparing, finansiering og forsikring til personkunder, små og mellomstore bedrifter samt offentlig sektor med tilknytning til bankens virkeområde.

Festningsgt. 11, 4611 Kristiansand S * Tlf.: 38 17 26 00 * Hjemmeside


 

 

 

Bankens primære satsning er på privatpersoner, små og mellomstore bedrifter samt offentlig sektor i Søgne og Songdalen kommuner. De naturlig tilgrensende kommuner utgjør bankens sekundær satsningsområde.

Rådhusveien 39, 4640 Søgne * Tlf.: 38 05 32 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®