ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Telemark

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Bø Sparebank er i dag bygdas lokale finanshus, med konkurransedyktige tilbud innenfor områdene sparing/plassering, finansiering, fond og aksjer, skade- og livsforsikring, kort og betalingsformidling, samt eiendomsmegling. Vi har produkter og tjenester som er tilpasset såvel næringslivs- og landbrukskunder, som privatkunder i alle aldre og livsfaser.

BLU: Boliglån for ungdom - et boliglån med bankens beste boliglånsrente, og BSU Pluss gir deg mulighet til å spare inntil kr 20.000 ekstra pr år med 4,5% som ordinær BSU

Bøgata 69, 3800 Bø i Telemark * Tlf.: 35 06 09 00 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til Drangedal og Tørdal Sparebank

Vi er en solid og selvstendig sparebank med lokal forankring, med kontorer i Drangedal sentrum, i Sannidal i Kragerø kommune og i Storgt. 96 C i Porsgrunn. Som en selvstendig sparebank har vi et styre som kan ta raske avgjørelser når dette trengs. Nettopp fordi vi er en liten lokal sparebank har vi god kontakt og et personlig forhold til kundene, i tillegg til at vi er konkurransedyktige på alle plan.

Strandgata 8, 3750 Drangedal * Tlf.: 35 99 74 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vi er en lokalbank med personlig kontakt og raske beslutninger.  Vi skal være den beste totalleverandøren av enkle og verdifulle løsninger i vårt lokalmarked. Banken har kontorer i disse kommunene:  Hjartdal, Notodden og Kongsberg. Hovedkontoret ligger i Sauland i Hjartdal kommune. Hjartdal og Gransherad Sparebank tilbyr foruten tradisjonelle banktjenester også forsikring, leasing, spareprodukter og kortprodukter. Banken er gebyrfri for privatkunder på selvbetjente tjenester.

3692  Sauland * Tlf.: 35 02 84 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Som lokalbank har vi de beste forutsetninger for å dekke lokalmarkedets behov for finansiering, både innenfor privat- og næringslivsmarkedet. Vårt hovedmarkedsområde er Kragerø samt utflyttede Kragerøborgere og andre som har tilknyttnig til Kragerø som. f.eks alle hytteeiere. Vi tar alle beslutninger lokalt, og har medarbeidere som kjenner Kragerøs næringsliv og privatmarked, og vi har konkurransedyktige produkter. Vi har satset sterkt på finansiell rådgivning for å dekke våre kunders behov. Den teknologiske utvikling har gjort det mulig å benytte bankens tjenester uansett hvor du befinner deg, slik at kunder som flytter til andre steder i landet skal følges opp ut fra det kundeforhold de har etablert til banken.

Kirkegata 26, 3791Kragerø * Tlf.: 35 98 68 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vi er ein frittståande sjølvstendig sparebank som ynskjer å vera ein tilgjengeleg bank, og vi legg stor vekt på personleg service for kundane våre. Hovudkontoret ligg i Seljord sentrum, og vi har eit avdelingskontor på Fristadsenteret i  Åmot i Vinje. Som kunde kan du forhalde deg til ein kunderådgjevar du kjenner, og behandlingstida er kort. Vi kan vi by deg som kunde eit komplett tilbod av produkt du har behov for, som forsikring, finansiering, kredittkort, leasing, betalingsformidling og sparing- og plasseringsprodukt. Vi har som mål å tilby gode og konkurransedyktige produkt, til rett pris.

Pb. 122, 3835 Seljord * Tlf.: 35 06 57 00 * Hjemmeide


 

 

Tinn Sparebank er leverandør av finansielle tjenester til kunder og små og mellom-store bedrifter i Tinn og Vinje kommuner, samt i Haugesundområdet. Banken har hovedkontor på Rjukan og avdelinger i Tinn Austbygd, Rauland og Haugesund.

Sam Eydesgt. 89, 3660  Rjukan * Tlf.: 35 08 08 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

I over 160 år har vi vært en ekte lokalbank med et stort hjerte for våre kunder og det markedet vi betjener. Vi har et oppriktig ønske om å være en bank som oppleves som folkelig, og som er oppmerksom på på dine behov. I tillegg har vi ambisjoner om å være god. Det betyr at du som kunde skal føle trygghet for at alle dine bank -og forsikringsforhold blir tatt godt vare på av oss.

Gangvn. 4, 3960 Stathelle * Tlf.: 35 96 26 00 * Hjemmeside


 

 

 

SpareBank 1 Telemark er en videreføring av Sparebanken Grenland (i Porsgrunn og Bamble), Gjerpen og Solum Sparebank (i Skien og Siljan) og Holla og Lunde Sparebank. Historien til disse bankene strekker seg tilbake til 1840-årene.

Jernbanegata15, 3916 Porsgrunn * Tlf.: 02610 / 91 50 26 10 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®