ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Sør-Trøndelag

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Ønsker du å spare mer til bolig utover vanlig BSU? Med BSU Pluss kan du spare 30.000 ekstra pr. år til samme gode rente som BSU. Les mer på vår hjemmeside.

Sentrumsveien 8, 7159 Bjugn * Tlf.: 72 51 66 00 * Hjemmeside 


 

 

 

Haltdalen Sparebank ligger i Haltdalen i Holtålen Kommune, ca. 11 mil sør for Trondheim mot Røros. Banken er en selvstendig sparebank som gjennom sine gode tilbud har fått mange personkunder utover hele landet. Vi yter samme service for våre kunder uansett bosted, og vår målgruppe er personkundemarkedet. Vårt næringsengasjement er først og fremst knyttet til vårt nærområde. Haltdalen Sparebank har som målsetting å bestå som selvstendig sparebank, og å fremstå som et konkurransedyktig alternativ. Dette vil vi oppnå ved fortsatt å satse på: God kunnskap om våre kunder og våre produkter, Fleksibilitet og korte beslutnings-veier og od tilgjengelighet ved at vi satser på IT-løsninger.

7383 Haltdalen * Tlf.: 72 40 51 10 * Hjemmeside


 

 

 

Trondheim

Norske bankkunder har igjen felt sin dom: Ingen bank gir bedre service enn Handelsbanken. Vi tror det har noe med vår måte å drive bank på. Gamle og nye kunder ønskes hjertelig velkommen innom våre nye lokaler. Vi lover deg personlig oppfølging og et enkelt bankliv.

Søndregate 14, 7407 Trondheim * Tlf.: 73 83 30 00 * Hjemmeside


 

 

 

Hovedkontoret ligger i Klæbu SentrumVi leverer gode løsninger som kunden har bruk for, og som skaper verdi. Gjennom aktiv og kompetent rådgivning utvikler og tilbyr vi et bredt spekter av finansielle løsninger til privatpersoner og bedrifter (lån, kreditter, garantier, sparing/plassering, betalingsformidling, livsforsikring, skadeforsikring og aksjehandel ). Det gjelder både i vårt nærområde, og til utvalgte kunder i Trondheim og ellers i landet. Vi er opptatt av å drive banken best mulig, og være en god bank for kundene og lokalsamfunnet. Vi legger stor vekt på personlig service. Kundetilfredsheten øker - det viser at folk liker, og vil ha små banker.

Nordals veg 2, 7540  Klæbu * Tlf.: 72 83 00 00 * Hjemmeside


 

 

 

Sparebanken Hemne er en selvstendig, lokal sparebank med hovedkontor på Kyrksæterøra, kommunesenteret i Hemne kommune, i Sør-Trøndelag fylke. Banken har i tillegg et avdelingskontor i øyregionen Hitra og Frøya, lokalisert på Fillan. Sparebanken Hemne er altså en lokal bank med nærhet til lokalsamfunnet som en grunnpillar. Samtidig tilbyr vi de aller fleste finansielle tjenester som store finanskonsern kan tilby. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere har vi et bredt produktspekter innenfor sparing, lån, betalingsformidling og forsikring.

Øragata 5, 7200 Kyrksæterøra * Tlf.: 72 45 07 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Vi kan tilby deg finansielle produktene som eksempelvis boliglån, bilfinansiering, leasing, skadeforsikring, personforsikring, fondsprodukter, aksjer og betalingsformidlingsprodukter. Vårt hovedkontor er i Meldal, og vi har avdelinger på Løkken Verk og på Berkåk. Alle våre avdelinger er fullservicekontorer. Nærhet mellom kunder og ansatte hjelper oss med å gi rask og fleksibel saksbehandling. Vi setter service og tilgjengelighet til våre kunder høyt. Vi ønsker å være din bank, uansett hvor du bor i landet. Har du spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt.

Løkkenveien 2, 7336  Meldal * Tlf.: 72 49 80 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vi kan tilby deg som kunde et bredt utvalg av spare- og plasseringsprodukter fra ulike produktleverandører. Vårt hovedkontor ligger i Melhus sentrum to mil sør for Trondheim, og vi har fire avdelinger, to i Melhus kommune og to i Trondheim.

Melhusvegen 439, 7224 Melhus * Tlf.: 72 87 80 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Oppdalsbanken har hovedkontor i Oppdal sentrum med til sammen 24 ansatte.

 

O.Skasliensvei 15,  7340  Oppdal * Tlf.: 72 40 40 40 * Hjemmeside


 

 

 

Orkdal Sparebank, eller Orkdalsbanken som brukes i dagligtale, er en av Norges eldste og mest tradisjonsrike sparebanker i Norge. Vi er er først og fremst en bank for lokalsamfunnet. Det hender våre kunder også flytter på seg, og da er det godt å registrere at de fleste beholder Orkdalsbanken som sin økonomiske rådgiver og produktleverandør. Hos oss er du hjertelig velkommen, om du møter opp personlig, via telefon eller via e-post. Hos oss møtes du ikke av en talemaskin, men av kvalifiserte og behjelpelige ansatte.

Orkdalsveien 84, 7300 Orkanger * Tlf.: 72 46 63 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Selbu Sparebank har hovedkontor i Selbu i Sør-Trøndelag. Vi har også rådgivningskontor i Tydal, Trondheim, og Stjørdal.

 

Gjelbakken 3, 7580 Selbu * Tlf.: 04285 eller 73 81 00 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Velkommen til Soknedal Sparebank!

Bli kunde, Få personlig service og raske svar. Har du BankID kan du bli kunde enkelt på nett.

 

7288 Soknedal * Tlf.: 72 43 00 40 * Hjemmeside


 

 

 

Vi er lokalbanken i Rissa og Leksvik - det forplikter ! Vårt slagord "- vi er banken din" sier hva vi strekker oss etter. Hovedkontoret ligger i sentrum i Stadsbygd. I tillegg har vi et bankkontor i Rissa og i Leksvik. Vi ønsker å være en tilgjengelig og serviceinnstilt bank for våre kunder og personlig kontakt er viktig - du vil alltid treffe en hyggelig ansatt hos oss. Vi håper kundene blir kjent med oss og at vi blir kjent med dem.

7105 Stadsbygd * Tlf.: 73 85 50 00 * Hjemmeside


 

 

 

Folkelighet, nærhet og personlig service har alltid vært en viktig del av bankens arbeid. Dette er verdier vi setter høyt. Vi vet at våre kunder setter pris på personlig kontakt, og hos oss vil du alltid bli møtt av dyktige medarbeidere som gjør alt for at du skal bli fornøyd. Vi har Ørland Kommune som vårt primære markedsområde, og vi legger stor vekt på personlige relasjoner og høy servicegrad til våre kunder.

Yrjarsgt. 24, 7129 Brekstad * Tlf.: 72 52 30 40 * Hjemmeside


 

 

 

Vi er en frittstående solid sparebank som har personkunder og lokalt næringsliv som sitt primærmarked. Hovedkontoret ligger i Åfjord, og vi har et rådgiverkontor i Søndregt. 7, Trondheim. Vi kan tilby deg som kunde alle former for finansiell service.

Stordalsvegen 1, 7170 Åfjord * Tlf.: 72 53 07 00 * Hjemmeside


 

 

Vi har kontorer på Røros og i Oslo og betjener kunder i hele landet. Vi er en av alliansebankene i Eika.

Kjerkgt. 1, 7374 Røros * Tlf.: 72 40 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

BN Bank er en av Norges beste på innskuddsprodukter og boliglån. Vihar flere ganger vunnet og fått gode plasseringer i Dine Pengers Bank NM opp gjennom årene. BN Bank har litt over 100 ansatte, og ca 60 000 kunder i hele Norge. Vi har ingen filialer, men vi er alltid tilgjengelig på nett, brett og mobil.

Søndre gate 10 B, 7011 Trondheim * Tlf.: 08020 / 73 89 20 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®