ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Rogaland

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Vi ønsker deg velkommen som kunde i Haugesund Sparebank!

Haraldsgt. 115, 5527 Haugesund * Tlf.: 03240 * Hjemmeside


 

 

 

Banken i og for Ryfylke!

Hjelmeland Sparebank er ein sjølvstendig bank med hovedkontor i Hjelmeland. I tillegg har me kontor med både bank og eigedomsmekling på Jørpeland. Me er mange tilsette som fartar rundt i i Ryfylke - Hjelmeland, Strand, Forsand, Suldal og Finnøy. BSU - Boligsparing for ungdom - 4,75 %

Er du under 34 år, kan du redusera skatten din med inntil 4.000,- per år, ved å spara i BSU. Pengane øyremerkast framtidig kjøp av bolig, og du kan spara inntil 20.000,- i året. Ta kontakt med oss for meir informasjon om bsu.

4130 Hjelmeland * Tlf.: 51 75 44 00 * Hjemmeside


 

 

 

Klepp Sparebank skal være en god bank for kundene. Vi skal ligge i forkant når det gjelder kompetanse, produkter, teknologi og aktiv utvikling av næringslivet i distriktet. Kundene våre skal alltid ha tilgang til det beste i markedet. Men gode produkter er ikke nok. Det må flinke mennesker til for å finne de løsningene som passer deg. Våre 54 medarbeidere er opptatt av å holde seg på toppen. Vi trener hele tiden for å holde oppe kompetansen og kunne gi kvalifiserte råd. Slik kan vi aktivt være med å utvikle på økonomien og livskvaliteten til privat- og bedriftskunder. 

Jærvegen 532, 4358 Kleppe * Tlf.: 51 78 96 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vårt hovedkontor er plassert i Åkrehamn sentrum. I tillegg har vi fire avdelingskontor godt spredt på hele Karmøy - fra Skudeneshavn i sør til Avaldsnes i nord. Bor du på Karmøy er det aldri langt til et av våre kontor og du er velkommen inn i banken for å få utført dine banktjenester!

 Åkravegen 1, 4270 Åkrehamn * Tlf.: 03361 * Hjemmeside


 

 

 

Time Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. Vårt  hovedkontor ligger på Bryne, og vi har fillialer på Kvernaland, Undheim, Varhaug og Vigrestad. Vår visjon er at vi skal være en sterk lokalbank for Jæren. Målet er å gi deg et komplett tilbud på de bank- og forsikringstjenestene du har bruk for, uansett hvilken fase av livet du befinner deg i. Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser.

Jernbanegata 6, 4349 Bryne * Tlf.: 51 77 91 00 * Hjemmeside


 

 

 

Gode forhold utvikler seg over tid. Hos oss har du en bank i ryggen som følger deg i alle dine livsfaser. Sandnes Sparebank er en annerledes og selvstendig bank med kontorer i Sandnes, Stavanger og Oslo. Banken har en sterk posisjon i sin region og er blant de største sparebankene i Norge. Vi er totaltilbyder av banktjenester, inkludert forsikring- og fondsprodukter. 

Langgata 64, 4306 Sandnes * Tlf.: 03260 / 51 67 68 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®