ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Østfold

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Askim Sparebank har vært en selvstendig sparebank siden 1888 og er den dominerende banken i Askim kommune. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Banken er med i Terra Gruppen, hvilket innebærer at vi kan være en totalleverandør til deg på de aller fleste finans- og forsikringsprodukter.

Dr. Randersgate 4, 1801 Askim * Tlf.: 69 81 62 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Berg Sparebank er en trygg, solid og selvstendig lokalbank med personlig service for enkeltpersoner, landbruk og annen næringsvirksomhet. Vi har i dag 27 kompetente og serviceinnstilte medarbeidere, og vi tilbyr alt innen  sparing, plassering, finansiering og forsikring.

Våre kjerneverdier: Blid, Engasjert, Rask og Grundig.

Storgata 10, 1771 Halden * Tlf.: 69 19 60 00 * Hjemmeside


 

 

 

Marker Sparebank er en selvstendig lokalbank. Banken har hovedkontor på Ørje og filialer i Aremark, Moss, Rakkestad og Rømskog. Lokalbankens nærhet til kundene, bankens korte beslutningslinjer og muligheter for fleksibilitet er vår styrke. Vi har høy kompetanse, gode finansielle produkter og tjenester og moderne selvbetjeningsløsninger. Vi ønsker å være din totalleverandør av finansielle tjenester.

Storgata 59, 1870 Ørje * Tlf.: 69 81 04 00 * Hjemmeside


 

 

 

Spydeberg Sparebank er en solid og kundeorientert sparebank med vekt på ny teknologi og høy kompetanse hos de ansatte. Vi har 20 ansatte som er behjelpelige med å kunne fremskaffe gode og rimelige produkter til våre kunder.

Stasjonsgata 29, 1820 Spydeberg * Tlf.: 69 83 66 00 * Hjemmeside


 

 

 

Trøgstad Sparebank er en lokal og selvstendig sparebank etablert i 1847. Hovedkontoret ligger på Skjønhaug med filial i Fetsund. Vårt mål er å gi deg et komplett tilbud på de bank- og forsikringstjenestene du har bruk for, uansett hvilke fase av livet du befinner deg. Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser.

Torget 5, 1861 Trøgstad * Tlf.: 69 82 49 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

SpareBank 1 Østfold Akershus er resultat av fusjonen mellom Rygge-Vaaler Sparebank og Halden Sparebank 1.november  2011. SpareBank 1 Østfold Akershus er en sterk, lokal forankret sparebank som har Østfold og søndre del av Akershus som sitt prioriterte markedsområde. Avdelinger i Østfold: Fredrikstad, Halden, Moss, Råde, Rygge, Sarpsborg, Våler.

 

Tlf.: 05700 / 91 50 57 00 * Hjemmeside


 

 

 

Eidsberg Sparebank (etabl. 1848) er en selvstendig og lokal sparebank, med hovedkontor i Mysen, Østfold.

 

Å bli kunde i Eidsberg Sparebank er sunt bankvett!

 

Storgaten 2, 1850  Mysen * Tlf.: 69 89 91 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®