ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Oppland

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

            


 

 

Velkommen til Etnedal Sparebank

 

Etnedal Sparebank ble etablert i 1909 og er en selvstendig lokalbank. Kommunene Etnedal og Nordre Land er definert som bankens primærområde. Bankens hovedkontor ligger på Bruflat i Etnedal, og i tillegg har vi avdelingskontor i Storgata på Dokka.

Kyrkjevegen 20, 2890 Etnedal * Tlf.: 61 12 15 00 * Hjemmeside


 

 

 

Totens Sparebank er den eneste selvstendige lokalbanken i Toten/Gjøvik-distriktet. Vårt primærområde er Mjøsområdet, og våre kunder betjenes gjennom 10 kontorer i Østre og Vestre Toten, Gjøvik, Eidsvoll og Hamar. Vi som arbeider i banken har sterk tro på at lokalbankens nærhet til kundene er en styrke i konkurransen med de store bankene, og gleder oss over utviklingen samtidig som vi ser for oss en spennende og krevende fremtid med stadig skarpere konkurranse.

Lenagata 30, 2850 Lena * Tlf.: 61 14 12 00 * Hjemmeside


 

 

 

Velkommen til Vang Sparebank !

Banken skal hele tiden tilby kundene et bredt spekter av finansiering, forsikring og sparing. Våre ansatte gjør alltid sitt beste for å yte deg som kunde god service, slik at vi oppleves som en god samarbeidspartner. Vi tar alle våre beslutninger lokalt, og har god lokalkunnskap om markedet i Vang kommune. Vi har som målsetting å kunne bistå våre kunder raskt og effektivt når de trenger dette. Vang Sparebank skal være en samarbeidspartner for deg. Hit skal du komme for å få god rådgiving enten det gjelder sparing, finansiering eller forsikring.

2975 Vang i Valdres * Tlf.: 61 36 76 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vår forretningsidè er at vi skal være en solid og tillitsfull lokalbank som skal dekke kundene sine behov for økonomiske løsninger til det beste for distriktet vi skal tjene. Hovedvirksomheten skal være tradisjonell bankdrift, med de produktene som hører til for å bli oppfattet som et fullverdig finanshus. Vestre Slidre Sparebank skal være en god bank for kundene. En lønnsom bank er god butikk for lokalsamfunnet.

Slidre * Tlf.: 61 34 36 00 * Hjemmeside


 

 

 

Øystre Slidre Sparebank gir deg god og personlig service! Vi har god lokalkunnskap, og tar alle beslutninger lokalt. Hovedkontoret vårt ligger på Heggenes, og vi har en filial på Beitostølen. Vi er primært en lokalbank for privat- og næringslivskunder i Øystre Slidre kommune, og personer som har tilknytning til vår kommune. Vi kan tilby alle finansielle tjenester som forsikring, fond, kjøp/salg av aksje, innskudd, utlån for å nevne noe.

Bygdinvegen 1987, 2940 Heggenes * Tlf.: 61 34 09 50 * Hjemmeside


 

 

 

Ved våre kontor tilbyr vi deg bank- og forsikringstjenester. Stikk innom oss for en hyggelig prat med en av våre dyktige rådgivere. Vi hjelper deg med betalingstjenester, finansiering, plassering og forsikring.

Avdelinger: Otta, Ringebu, Lillehammer, Sør-Fron

Nedregata 69, 2640 Vinstra * Tlf.: 61 21 80 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

Lom og Skjåk Sparebank har lange tradisjoner i distriktet, - en institusjon i lokalsamfunnet med relasjoner både til folk og næring. Vi er fortsatt en selvstendig sparebank med lokalt styre, godt knyttet til lokalsamfunnet. I tillegg til tradisjonelle bankprodukt og kvalifisert rådgivning, kan vi gjennom vårt samarbeid i SpareBank1 tilby våre kunder konkurransedyktige produkter som livsforsikring, skadeforsikring, aksjer, fond m.m. Våre avdelinger: Skjåk, Vågå og Dombås.

Bismo, 2690 Skjåk * Tlf.: 61 21 90 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Spar smart, trygt og enkelt!

sparesmart.no er en del av Eika Kredittbank AS. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve at banksparing hos oss både er smart, trygt og enkelt. Vi vil jobbe for at du som kunde skal få best mulig betingelser. Vår garanti er at vi alltid skal være blant de fem beste på banksparing med flytende rente og uten bruksbegrensninger på Finansportalen.no. 

Pb. 1228, 2806 Gjøvik * Tlf.: 91 50 94 15 / (22 87 81 00) * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®