ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Hordaland

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Banken skal dekka kundane sitt behov for sparing, lån, betalingsformidling og andre vanlege banktenester. Primært marknadsområde er innan Tysnes kommune, men me skal også vera banken for nærområda rundt og utflytta tysnesingar. Me er i alt 13 tilsette ved kontoret vårt og ein bankbil, som alle vil gjera vårt beste for å yta deg god service. Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

Våge kai, 5680 Tysnes * Tlf.: 53 43 03 00 * Hjemmeside


 

 

 

Sparebanken Vest er en sammenslutning av mange banker i Hordaland og Sogn og Fjordane. Den største banken, Bergens Sparebank ble etablert i 1823, og Sparebanken Vest er således landets nest eldste bank. Sparebanken Vest skal gjennom profesjonell bankdrift være en drivkraft for nærings- og samfunnsutvikling på Vestlandet.

Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

 * Tlf.: 91 50 55 55 * Hjemmeside


 

 

 

Etne Sparebank har sitt primære marknadsområde i Etne kommune, men også mange personkundar rundt om i landet har eit praktisk og godt samarbeid med banken. Etne Sparebank er ein moderne bank som tilbyr eit vidt spekter av produkt og tenester. I tillegg til dei tradisjonelle banktenestane, sel banken også forsikring og ulike former for aksje- og fondsprodukt.

Etnesjøen, 5590 * Tlf.: 55 77 15 00 * Hjemmeside


 

 

 

Din lokale sparebank med hovedkontor i Bergen. Her finner du nettbank, lån, kort, forsikring, sparing og plassering. Kjent for god service, gunstige betingelser og du får din egen personlige rådgiver.

Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

Østre Nesttunvei 1, 5852 Nesttun, Bergen * Tlf.: 55 91 98 00 * Hjemmeside


 

 

 

Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

Vangsgata 24, 5700 Voss * Tlf.: 56 52 35 00 * Hjemmeside


 

 

 

Voss Sparebank har sitt primære marknadsområde i Voss kommune, men også mange personkundar rundt om i landet har eit praktisk og godt samarbeid med banken. Om du flyttar frå Voss treng du ikkje byte bank, men framleis halde kontakten ved hjelp av moderne teknologi. Voss Sparebank er ein moderne bank som tilbyr eit vidt spekter av produkt og tenester. I tillegg til dei tradisjonelle banktenestene, sel banken også forsikring og ulike former for aksje- og fondsprodukt. 

Vangsgata 18, 5700 Voss * Tlf.: 56 52 03 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®