ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Buskerud

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

           


 

 

Banken tar sikte på å være en lønnsom og solid sparebank som gjennom konkurransedyktige produkter skal være en markedsleder i Hol kommune. Hol Sparebank har i alle år vært den største banken i Hol kommune og den eneste selvstendige banken i kommunen. 

Geilovegen 34, 3580 Geilo * Tlf.: 32 08 70 20 * Hjemmeside


 

 

 

Hønefoss Sparebank skal være en solid nisjebank rettet mot personmarkedet, mindre bedrifter og næringsdrivende. Overfor publikum skal vi fremstå som en bank med konkurransedyktige betingelser og med kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som vektlegger den lokale forankringen.

Søndre Torv 3, 3510 Hønefoss * Tlf.: 32 17 97 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

SpareBank 1 Modum er en selvstendig sparebank, tilsluttet SpareBank 1 samarbeidet. Vi har primærmarked i Modum kommune, men har kunder fra alle fylker i Norge. Vi ønsker å tilby våre kunder personlig service og produkter som dekker alle behov for finansielle tjenester og forsikringer.

Vikersundgata 29, 3370 Vikersund * Tlf.: 02270 / 99 39 22 70 * Hjemmeside


 

 

 

En bank for akkurat deg!

Skal du kjøpe bolig? Hos oss får du lån til en bra rente, individuelt tilpasset din økonomi. Driver du en bedrift, gir vi deg gode betingelser på næringslån. Både privat- og bedriftskunder får personlig oppfølging og rådgivning. Dersom du har lyst til å bli bedre kjent med oss tar vi gjerne en prat for å gi deg råd om din økonomi.

Bragernes Torg 2, 3017 Drammen * Tlf.: 03220 / 91 50 32 20 * Hjemmeside


 

 

 

 

Jbf er et finanskonsern bestående av Jernbanepersonalets Sparebank og Jernbanepersonalets Forsikring Gjensidig. Vi er en totalleverandør av privatfinansielle bank- og forsikringsprodukter for alle ansatte og pensjonister i jernbanerelaterte virksomheter, deres barn og barnebarn. Jbf har 8 kontorer spredt over hele landet. Vi jobber for å gi deg de beste løsningene.

Tlf.: 81 55 91 15 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

SpareBank 1 Ringerike Hadeland fremstår i dag som en moderne bank med ambisiøse mål og høye krav til kompetent bankhåndverk og effektiv drift. Vi har en visjon om å være den ANBEFALTE banken og jobber hver dag for å oppfylle verdiene: Når, Dyktig, Engasjert og Fremtidsrettet.

Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

Søndre Torv 6, 3510 Hønefoss * Tlf.: 02130 / 91 50 21 30 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Vi tilbyr et helhetlig produktspekter og tjenester innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring for privatpersoner og bedrifter. Vi er Norges 3. største bank. Alle våre bankkontorer tilbyr et bredt produktspekter av høy kvalitet tilbåde privat- og næringskunder. Vi har kunden i sentrum og lytter til kundens mål og behov.

Bragernes Torg 4 A, 3001 Drammen * Tlf.: +47 32 21 91 00 * Hjemmeside


 

 

 

15. oktober 2013 ble en historisk dag for banken. Da fusjonerte Hol Sparebank og Nes Prestegjelds Sparebank og ble til Skue Sparebank. Målet med sammenslutningen var et ønske om å styrke bankenes lokale konkurransekraft, lønnsomhet, samt evnen til å bidra til utviklingen av sine lokalsamfunn. Du finner oss på Geilo, Hol, Nesbyen, Drammen, Flå, Gol, Sigdal og i Numedal.

 

Jordeshagen 5, 3540 Nesbyen * Tlf.: 07583 / 32 06 81 58 * Hjemmeside


 

 

 

 

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har sju fullservicekontorer i Ål, Gol, Hemsedal, Geilo, Fagernes, Heggenes og Beitostølen. Vår rolle som verdiskaper ligger først og fremst i å være en god rådgiver for våre kunder. Mye av overskuddet ønsker vi å gi tilbake til samfunnet. Gjennom sponsing og Sparebankstiftelsene i Hallingdal og Øystre Slidre tilbakefører vi verdier til lokalsamfunnet. 

  Skrautvåsvegen 10, 2900 Fagernes* Tlf.: 03202 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®