ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Aust-Agder

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

 

           


 

 

 

 

 

 

Birkenes Sparebank er en selvstendig sparebank som er en del av Eika Alliansen. Vi kan som en liten lokal sparebank og kunne tilby kundene våre et fullverdig produktspekter på lik linje med våre konkurrenter. Birkenes Sparebank har sin eneste filial plassert i Birkeland sentrum i Aust-Agder. Vårt nedslagsfelt er i hovedsak i Birkenes Kommune, men også for områdene rundt. Vi ønsker også å fortsatt være det naturlige valget for Birkenesinger som flytter fra kommunen, enten midlertidig eller på permanent basis.

Strøget 5, 4760 Birkeland * Tlf.: 37 28 03 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

Arendal og Omegns Sparekasse er en lokal sparebank som ble opprettet i 1890. Hovedproduktene våre er innskudd, utlån, betalingsformidling og tilknyttede tjenester som forsikring, fond og pensjon. I bankens strategiplan heter det at produktene skal dekke kundenes behov for allsidighet og til konkurransdyktige priser. Som egen lokal sparebank, er det etter vår mening viktig for kunden at beslutningsprosessen er hurtig, og at vi p.g.a. bankens størrelse, har god kontakt med våre kunder.

Torvet 8, Torvet 8, Arendal37 00 49 00 * Hjemmeside


 

 

 

Gjerstad Sparebank er en selvstendig bank med lange tradisjoner. Vi ble etablert i 1884 og har hovedkontor på Brokelandsheia i Gjerstad kommune, og avdelingskontor i Risør. Velkommen!

Brokelandsheia, 4993 Sunde bru * Tlf.: 37 11 99 00 * Hjemmeside


 

 

 

Det lokale næringslivet har hatt stor nytte av en bank som kjenner lokal markedet til fingerspissene. I dag er Lillesands Sparebank en moderne bank med et fullverdig tilbud til privat- og bedriftskunder. Samtidig er banken stolt av sin historie, og er fortsatt levende opptatt av å bidra til positiv utvikling i Lillesand.

Storgata 10, 4791 Lillesand * Tlf.: 37 26 92 00 * Hjemmeside


 

 

Sparebanken Sør er landets femte største norskeide sparebank med hovedkontor i Kristiansand. Banken har i alt 40 kontorer fordelt på Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark. Gjennom kompetanse, beslutningskraft og nærhet til markedet skal kundene oppleve en merverdi som gjør Sparebanken Sør til det naturlige førstevalget for privatpersoner og næringsliv i bankens markedsområde.

Torvet 10, Arendal * Tlf.: 38 17 35 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Valle Sparebank vart stifta 24.mars 1866 og er ein liten, solid og sjølvstendig bank med hovudkontor i hjarta av Setesdal. Sjølv om me etter måten er ein liten sparebank, har me mange kundar over heile landet, mykje takka vere utflytta setesdølar. Me har filial på Rysstad, og eit salskontor i Kristiansand. Av banktenester dekker me det meste, slik som innskot, utlån, kort, betalingsformidling, valuta, forsikringar, aksjehandel på internett og personleg økonomisk rådgjeving m.m. Saman med 75 andre norske sparebankar er Valle Sparebank medeigar i Eika-Gruppen AS.

Sagneskar, 4747 Valle * Tlf.: 37 93 60 60 * Hjemmeside


 

 

Vegårshei Sparebank ble stiftet i 1904, og har vært en god bank for Vegårshei og området rundt i over hundre år.

Vi ønsker deg velkommen som kunde!

4985 Vegårshei * Tlf.: 37 17 00 60 * Hjemmeside


 

 

 

 

Evje og Hornnes Sparebank

 

- en lokalbank for rikere bygdeliv

 

Vi ønsker deg velkommen som kunde!

Sentrum, 4735 Evje * Tlf.: 37 92 92 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®