ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Banker i Akershus

(Tilbake til fylkesoversikt)

 

 

           


 

 

 

Askim Sparebank har vært en selvstendig sparebank siden 1888 og er den dominerende banken i Askim kommune. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Banken er med i Terra Gruppen, hvilket innebærer at vi kan være en totalleverandør til deg på de aller fleste finans- og forsikringsprodukter.

Torgveien 10, 1401 Ski * Tlf.: 64 91 84 00 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 

Aurskog Sparebank ble etablert i 1846 og er en selvstendig lokalbank for hele Romerike. Aurskog-Høland, Nes, Ullensaker og Sørum er definert som bankens primærområde. Bankens hovedkontor ligger på Aurskog. I tillegg har vi avdelingskontorer på Bjørkelangen, Årnes og på Jessheim. Vi er først og fremst en bank for lokalsamfunnet, men vi stiller ingen krav til at man skal bo i kommunen for å være kunde hos oss. Moderne brukere av banktjenester vil oppdage at det er både enkelt, lønnsomt og fordelaktig å være kunde i Aurskog Sparebank selv om man bor et helt annet sted i landet.

Senterveien 15, 1930 Aurskog * Tlf.: 63 85 44 40 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Banken ble stiftet i 1920 på Blaker i Sørum kommune. Blaker Sparebank har siden da vært en frittstående bank og et viktig fundament for utviklingen i kommunen. Banken utvidet senere med avdelinger på Auli i Nes kommune og på Sørumsand som skulle bli bankens hovedkontor fra 2000. Blaker Sparebank har en svært sterk lokal forankring og vi jobber for lokal vekst og utvikling, både i det private og i næring. Banken er også en svært viktig bidragsyter til de lokale lag og foreningene, kultur og idrett.

Sentrumsgården, Villavegen 2, 1921 Sørumsand * Tlf.: 63 86 69 30 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Fornebubanken dekker behovet for finansielle tjenester for folk flest og vi jobber kontinuerlig for å fremstå som en bank med fokus på god service og gode produkter og tjenester. Banken er lokalisert i Biliabygget ved siden av Telenor Arena på Fornebu, i lyse og funksjonelle lokaler til glede for kunder og ansatte. De fleste av bankens aktive kunder er fra vår region, men med bakgrunn i vår tidligere driftsform har vi  kunder fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord. Stadig flere kunder har stadig større del av sitt bankbehov ivaretatt av Fornebubanken og vi fremstår i dag som en veldrevet, fremgangsrik og solid bank.

Widerøeveien 5, 1360 Fornebu * Tlf.: 40 00 22 65 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

Velkommen til Høland og Setskog Sparebank

Vil du ha din bankforbindelse i nærheten av deg og din egen kunderådgiver? Da er Høland og Setskog Sparebank et riktig valg. Her får du hjelp når du trenger det! Høland og Setskog Sparebank er en solid og selvstendig sparebank med 43 godt kvalifiserte medarbeidere. Vi har fullverdige kontorer på Bjørkelangen, Setskog, Hemnes og Løken i Aurskog-Høland kommune. 

Pb 54, 1941 Bjørkelangen * Tlf.: 63 85 70 70 * Hjemmeside


 

 

 

 

Lillestrøm Sparebank ble opprettet 29. juni 1887 for å betjene Lillestrøm og de nære områder med banktjenester.
I 2012 feiret banken sitt 125-årsjubileum. Vi er stolte av å ha en lang historie, og over å være Lillestrøms eldste nålevende bedrift.

 

Vi ønsker deg velkommen til Lillestrømbanken!

Torvet 5, 2001 Lillestrøm * Tlf.: 63 80 42 00 * Hjemmeside


 

 

 

Strømmen Sparebank fremstår som et moderne finanshus og vi kan tilby alle finansielle tjenester som forsikring, fond, aksje -kjøp/salg, innskudd, utlån for å nevne noe. Vi ønsker deg velkommen som vår kunde!

Strømsveien 65, 2010 Strømmen * Tlf.: 64 84 52 50 * Hjemmeside


 

 

 

Bank 1 Oslo Akershus opererer under markedsnavnet SpareBank 1 Oslo Akershus. De viktigste kundegruppene for banken er personmarkedet, små og mellomstore bedrifter, samt organisasjonsmarkedet - primært fagbevegelsen.

Hammersborggata2, 0181 Oslo * Tlf.: 07040 / 91 50 70 40 * Hjemmeside


 

 

 

 

 

 


 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®