ØkonomiGuiden.no  - din hjelp til god økonomi!

®

- en båtreise du aldri glemmer

Banker

Boliglån

Billån

Båtlån

Forbrukslån

Ungdomslån

Refinans

Kredittkort

Forsikringer

Fond/Aksjer

Gjeldshjelp

Regnskap

Boligstrøm

Bredbånd

Linker


 

Bruk pengene riktig

- SHOP billig!

 
 

Båtforsikring

 

 

Alle båteiere bør ha en eller flere forsikringer. Selv om det i Norge ikke er obligatorisk med noen form for forsikring på båter så gambler man med både eget ansvar og lommeboka dersom man ikke forsikrer seg på best mulig måte. Det er ikke slik at man er fritatt for ansvar bare fordi det ikke er forsikringspåbud. Vi anbefaler på det sterkeste at man i tillegg til en kaskoforsikring tegner de tilleggsforsikringene som er nødvendig, eks. brann, tyveri o.l.

For å få en best mulig oversikt bør man ta kontakt med et forsikringsselskap. Av slike finnes både "de store" selskapene og en del mindre, men spesialiserte båtforsikringsselskap. Alle kan gi informasjon om hva man bør ha, og alle kan gi gode tilbud.

 

Velg den forsikring du trenger. Vår samarbeidspartner gir deg det beste tilbud!


 

 

 

 

NAUTIC Insurance Brokers AS er en uavhengig forsikringsmegler og din innkjøper av beste båtforsikring fra markedet. Vi jobber derfor kun på ”din side av bordet” også det etter at en skade har skjedd. Fyll inn din søknad under www.nib.no. 2-4 virkedager senere, har du mottatt alle tilbudene direkte til din mailadresse. Sammenlignet med våre konkurrenter er våre kostnader lave. Vi har et fast årlig honorar, ingen skjulte kostnader eller tillegg. 

Som megler av båtforsikring tilbyr Nautic deg som kunde å hente beste vilkår/pris til din båt. Når bestemmer du, valget er hele tiden ditt! Et tips: Det er forskjellige priser, sjekk vilkåret før du bestemmer deg.

Lysaker Torg 2, 1366 Lysaker * Tlf.: 40 00 20 60 * Hjemmeside

 


 

 EnummerGuiden.no - Vit hva du spiser!


- startstedet for din drømmeferie

FørstegangsLån.no

AltomLondon.no


 

Om oss * Kontakt * Annonsere

 

ØkonomiGuiden.no er ikke en utlåner eller finansiell tjenesteleverandør. Annonser til finansielle tjenester som vises ØkonomiGuiden.no

er betalt reklame. ØkonomiGuiden.no garanterer ikke at det tilbudet en annonsør viser kan være aktuelt for deg.

Din kvalifisering for aksept av enhver annonsørs tilbud er underlagt vilkårene og betingelsene som gjelder for annonsøren.

ØkonomiGuiden.no © ®